Top 5 Redenen Om Naar Noord-Afrika Op Vakantie Te Gaan

Published Nov 05, 21
4 min read

Rondreis Zuid-afrika: Onze Route In 3 Weken - Reisgenie

Gerda E. Prachtige reis, wat een geluk een reisleider als Hardrus te treffen! Hij wist zo veel over de flora, fauna, cultuur, historie...allen was ie dom met cijfers zei hij! Daarnaast hadden we een geweldige groep, echt super. Vissertjes Een memorabele prachtige vakantie. Zuid Afrika is een wereld in 1 land! Heleen S.

Mooie vriendelijke mensen en verhalen. De recente geschiedenis is nog zichtbaar en voelbaar. Een geweldige gids en een super chauffeur Helma en Nolan een gouden duo. Claudy J. Prachtige reis door het mooi Zuid-Afrika. Goed georganiseerd, van luxe tot echt Afrika. De diversiteit van het land wordt echt duidelijk tijdens deze reis.

Kortom: top! André L. Prachtige reis, in 21 dagen ontzettend veel van Z.Afrika gezien. Soms waren de afstanden wel lang, maar we hadden dan ook gekozen voor een rondreis (Arusha). De afwisseling in overnachtingen was ook leuk; dan weer in een chalet, dan een rondavel, dan in een hotel. Dank, ook aan de reisleider Jonathan.

Afrika Landen

Mooie reis gehad. Helaas geen Kaapstad vanwege de vertragingen van de storm Dennis. Ook te weinig ruimte in het programma om tot rust te komen. Hoogtepunten: Chobe National Park, Elephants Sands en de Okavango Delta. Joke H. Ondanks de vertraagde vlucht vanwege storm Dennis hebben wij een fantastische reis gehad in het zuidelijk Afrika.

Afrika: alles over reizen van vakanties naar AfrikaGeschiedenis van Noord-Afrika - Wikipedia


Een geweldige begeleiding en een prima chauffeur zorgen voor een zorgeloze reis. Lyonne Zoveel zien in drie weken tijd! En wat hebben we op prachtige locaties geslapen. Hoogtepunten voor mij waren Sossusvlei, de gamedrives en de kanotocht in de Okavangadelta - Fish River Canyon. Dank aan Johannes en Alette. Zij hebben zondermeer bijgedragen aan het slagen van deze reis.

Een prachtige maar pittige reis. Enorm veel hoogtepunten, schitterende lodges. Safaribus niet erg comfortabel , maar die heb je wel nodig op de 1500 km onverharde wegen. De reis is met bijna 6000 km lang. Maria G. Prachtige reis en een 10 voor onze reisleider Aletta! Een fijne groep en heel luxe slaapplaatsen.

Ontdek Zuid-afrika Met Een Rolstoelvriendelijke Safari

Conny K. Wat een geweldige reis! Dit was mijn eerste kennismaking met Afrika en door deze reis smaakt het echt naar meer. Veel wild gezien en veel over de bezochte landen geleerd, mede door de goede voorbereiding van reisbegeleider Jack en chauffeur Johanes. Hoogtepunten voor mij: Ethosha, Chobe en de delta.

Veilige bestemmingen in Afrika   Tips veilige landen AfrikaRoadtrip door Zuid-Afrika: van Kaapstad naar Johannesburg in 3 weken inspireizen.nl De leukste reisblog van Nederland Reisverhalen


Het was een fantastische reis door Zuidelijk Afrika met talrijke hoogtepunten, mede dankzij onze zeer gedreven en enthousiaste reisbegeleidster Eveline. Anne R. Wat een kennismaking met een prachtig continent. De afwisseling in landschappen en de daarin levende dieren is prachtig. Namibië is betoverend mooi. De gidsen bij verschillende excursies waren top.

Wat een voorrecht voor ons. Olaf + Angelique Geweldig avontuur. Veel afwisseling van steden, natuur en wildlife. Heel veel gezien en vooral beleeft. Uitstekende accommodaties en complimenten voor chauffeur Johannis en reisleider Geert Jan. Onvergetelijke ervaring. Roger G. Een fantastische reis. Elke dag was een prachtig avontuur waar we steeds verrast werden door de mooie omgeving en zijn dieren.

Beste Reistijd Om Naar Zuid-afrika Te Gaan

Vakantie Afrika: reisgids & tips - VakantieDiscounterSinglereis Afrika - Unieke singlereizen met Sawadee


Daarbij waren Evelien (reisleidster) en Johannes (chauffeur) een geweldig team die iets extra's brengen gedurende deze reis. Gerard N. Deze reis verliep volledig volgens onze verwachting, precies zoals vooraf in de beschrijving was weergegeven. Vooral ook de vriendelijke en enthousiaste en zeker professionele reisbegeleiding door Eveline was het een zeer geslaagd adventure.

Mariëlle V. Uitstekende reis, vooral ook dankzij de reisleidster Eveline. Zij heeft vele uitzonderlijke gebeurtenissen mogelijk gemaakt, waarvoor mijn dank. Jammer dat een bezoek aan Twijfelfontein, vanuit Djoser geen doorgang kon vinden, aangezien die rotstekeningen voor mij een hoogtepunt zouden zijn Sofie P. Wat een fantastische reis, een ware aaneenschakeling van hoogtepunten ! Ook een welgemeende dankjewel aan onze reisbegeleidster Eveline om deze reis op een geweldige manier te begeleiden en haar passie voor Afrika op ons over te brengen ! Mede dankzij haar werd het een onvergetelijk avontuur ! Chris L.

Rondreis door Zuid-Afrika: 7 plekken die niet mogen ontbreken!Rondreis door Zuid-Afrika: 7 plekken die niet mogen ontbreken!
Prachtige natuur en wilde dieren, zoveel olifanten gezien. We waren een leuke groep en werden deskundig begeleid en gereden door Maaike en Steve. De verblijven waren uitstekend. Deze reis is een echte aanrader, ik geniet nog na. Roos B. Wat een geweldige reis was dit!! De schoonheid, en trots van de landen en de mensen, een diversiteit aan wereldwonderen van dag 1 tot 23.

Beste Reistijd Zuid-afrika

Economische belofte komt op snelheid in Afrika   evofenedexMijn reis door Afrika: van Caïro naar Kaapstad - Lianne reist


We hadden een leuke groep, met Maaike en Steve die ons met hun passie en enthousiasme meenamen naar al het nieuwe. Thanks!! ROSITA D. Afrika is een schitterend continent met een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en veel wilde dieren. De reis was super, mooie logementen, leuke medereizigers maar vooral onze reisleidster Maaike en onze chauffeur Steven maakte deze reis compleet.

Navigation

Home

Latest Posts

Dit Zijn De Beste Vakantieparken In Nederland

Published May 14, 22
10 min read

Wanneer Vakantie Februari

Published Mar 27, 22
11 min read

Vakantie Zuid-Afrika: Dit Is De Beste Reistijd

Published Dec 18, 21
10 min read